Duurzaam verpakken met Nano Eco wikkelfolie

Bij Wrappah palletwikkelaars bevelen we Nano Eco wikkelfolie aan. Op die manier verbruik je minder folie én heb je minder afval.

Dat komt doordat de folie samengesteld is uit 30 % gerecycleerd materiaal. De folie mag dan wel milieuvriendelijk zijn, ze is even betrouwbaar als traditionele wikkelfolie. Zo combineer je het beste van twee werelden: duurzaamheid met betrouwbaarheid.

plastic wrap folies inbegrepen in de prijs

 1. Milieuvriendelijke wikkelfolie
  Deze wikkelfolie bevat 30 % gerecycleerd materiaal en wordt geproduceerd volgens de principes van de circulaire economie. Het is dan ook volledig recycleerbaar en kan bij het normale plastiekafval.
 2. Verlaagde CO2-uitstoot
  Door het gebruik van gerecycleerd granulaat uit afvalscheiding, komt bij de productie van Nano Eco wikkelfolie 20 % minder CO2 vrij.
 3. Grote voorrek
  Met een voorrekcapaciteit tot wel 300 % doet deze folie niet onder voor andere wikkelfolies. Zo bespaar je aanzienlijk op verpakkingsmateriaal.
 4. Sterke holding force
  Je goederen worden stevig bij elkaar gehouden dankzij de sterke holding force van de Nano Eco wikkelfolie. Dé garantie op een zorgeloos transport dus!
 5. Hoge doorprik- en scheurweerstand
  De folie is bestand tegen een hoge puntbelasting. Ze scheurt zelden op de hoeken van je pallets of wanneer je dozen of goederen uitsteken.
 6. Verschillende diktes
  Nano Eco is beschikbaar in 17, 20 en 23 micron.

Wil je ook met duurzame wikkelfolie aan de slag?

Vraag dan gratis een proefperiode aan. Geen addertjes onder het gras, we zijn zo overtuigd van Wrappah dat we gratis een palletwikkelaar komen leveren, als test.

Of contacteer ons voor meer info. Wat zijn jouw wensen?
Daag ons uit, wij zijn er klaar voor.

Ik wens een vrijblijvende demo te ontvangen - gelieve mij te contacteren.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Onderhoud is altijd inbegrepen