Duurzaam wikkelen

Minder folie, minder afval en minder CO2

Minder folie, minder afval en minder CO2

Wil je duurzaam verpakken? Dan is Wrappah echt iets voor jou. Deze palletwikkelaars beschikken over de nieuwste technologie en zorgen daardoor voor een verhoogde efficiëntie. Vrij vertaald: je verbruikt enkel de folie die écht nodig is. Zo zal je vanaf nu duurzaam palletwikkelen.

Goed voor je budget, maar ook beter voor het milieu.

Wrappah-palletwikkelaar
 

Recycleerbare wikkelfolie

Certis Benelux draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom gebruiken we standaard 100 % recycleerbare, hoogtechnologische wikkelfolie. Bovendien geven we je advies over hoe je de recyclage van folie het best aanpakt.

 

Duurzaam verpakken met Nano Eco wikkelfolie

Je goederen verpakken met aandacht voor het milieu. Kan dat wel? Absoluut! En al zeker met de Nano Eco wikkelfolie, dankzij de samenstelling uit 30 % gerecycleerd materiaal. De folie mag dan wel milieuvriendelijk zijn, ze is even betrouwbaar als traditionele wikkelfolie. Zo combineer je het beste van twee werelden: duurzaam wikkelen met 100 % betrouwbaarheid.

plastic folie

Wil je ook duurzaam wikkelen?

Vraag dan gratis een proefperiode aan. Geen addertjes onder het gras, we zijn zo overtuigd van Wrappah dat we gratis een palletwikkelaar komen leveren, als test.

Of contacteer ons voor meer info. Wat zijn jouw wensen?
Daag ons uit, wij zijn er klaar voor.

Ik wens een vrijblijvende demo te ontvangen - gelieve mij te contacteren.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Onderhoud is altijd inbegrepen