Duidelijke prijs voor je palletverpakking

Geniet van full service
tegen een vaste prijs per pallet.

Geen investering in een palletwikkelaar

Pallets verpakken zonder zorgen? Wrappah is echt wel “what you see is what you get”. De folie is inbegrepen in de vaste prijs per pallet net als de plaatsing, het onderhoud en de technische bijstand.

De prijs per gewikkeld pallet is afhankelijk van de hoeveelheid palletten die je moet wikkelen. Benieuwd naar je prijs? Contacteer ons voor een indicatie.

Rising stacks of euro coins isolated on white, interest and grow
 

Vaste prijs per gewikkelde pallet

Door dit unieke concept houd je perfect controle over je uitgaven, breng je de kosten haarfijn in beeld en kan je een goede prijs maken naar je klanten toe.

 

Folie inbegrepen

Wikkelfolie is essentieel om pallets te wikkelen, dat spreekt voor zich. Dan is het goed om te weten dat bij Wrappah de wikkelfolie sowieso inbegrepen is, in de vaste prijs per gewikkelde pallet. Daarnaast gaat het telkens om sterk en betrouwbaar materiaal. Zo kan je vertrouwen op een uitstekende wikkeling van je goederen.

plastic folie

Gratis installatie en onderhoud van je foliewikkelaar

Onze eigen technische dienst zorgt voor een perfecte installatie en programmatie, die volledig is afgestemd op je processen. Bovendien komen we op regelmatige tijdstippen langs voor nazicht en onderhoud van de machine. Zo ben je zeker van een stabiel en efficiënt verpakkingsproces.

 

Wil je ook een vaste prijs per gewikkelde pallet?

Vraag dan gratis een proefperiode aan. Geen addertjes onder het gras, we zijn zo overtuigd van Wrappah dat we gratis een palletwikkelaar komen leveren, als test.

Of contacteer ons voor meer info. Wat zijn jouw wensen?
Daag ons uit, wij zijn er klaar voor.

Ik wens een vrijblijvende demo te ontvangen - gelieve mij te contacteren.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Onderhoud is altijd inbegrepen