Ontdek de voordelen van de Wrappah palletwikkelaar

Laat je overtuigen

Met Wrappah doe je zeker en vast je voordeel, daar bestaat geen twijfel over. Het concept is eenvoudig: je betaalt enkel een vaste prijs per gewikkelde pallet. Goede deal! Nog meer argumenten nodig? Laat je overtuigen door alle voordelen.

 

Transparante prijs

Geen addertjes onder het gras hier: je betaalt écht enkel de vaste prijs per verpakte pallet. Daardoor krijg je een helder zicht op je werkelijke verpakkingskosten.

 

Ook voor beperkte periodes

Heb je een tijdelijke piek en dus enkel voor een korte periode een extra palletwikkelaar nodig? Geen probleem! Ook in die gevallen profiteer je van dezelfde voorwaarden: een vaste prijs per gewikkelde pallet.

 

Duurzaam verpakken met Nano Eco wikkelfolie

Bij Wrappah palletwikkelaar bevelen we Nano Eco rekwikkelfolie aan. Op die manier verbruik je minder folie én heb je minder afval.

 

Online opvolging

Dankzij ons gebruiksvriendelijk dashboard volg je vlot de werking van de wikkelaar op. Zie in een oogopslag hoeveel pallets gewikkeld zijn én wat de kostprijs zal zijn. Zo vermijd je meteen ook onaangename verrassingen.

 

Geen investeringskost nodig

Je betaalt geen investeringskost voor de palletwikkelaar. Als je weet dat sowieso de wikkelfolie inbegrepen is, net als het onderhoud en de bijstand, dan kan je snel van start gaan.

 

Installatie en onderhoud inbegrepen

Onze eigen techniekers zorgen voor een vlotte installatie en programmatie van de palletwikkelaar. Zo krijg jij perfect verpakte pallets. Op regelmatige tijdstippen komen we ook langs voor een grondig onderhoud. Zo ben je zeker van continuïteit.

 

Optimale ladingzekerheid

Met Wrappah haal je de nieuwste verpakkingstechnologie in huis die zowel sneller, veiliger als slimmer werkt. Concreet krijg je een optimaal wikkelschema en garanderen we een perfecte ladingzekering.

 

Technische bijstand

Is er dan toch een probleem met je wikkelmachine? Geen zorgen, onze eigen techniekers staan je snel bij.

Wil je ook genieten van al deze voordelen?

Vraag dan gratis een proefperiode aan. Geen addertjes onder het gras, we zijn zo overtuigd van Wrappah dat we gratis een palletwikkelaar komen leveren, als test.

Of contacteer ons voor meer info. Wat zijn jouw wensen?
Daag ons uit, wij zijn er klaar voor.

Ik wens een vrijblijvende demo te ontvangen - gelieve mij te contacteren.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Onderhoud is altijd inbegrepen