Wrappah » Duurzame wikkelfolie voor palletverpakking | Stevig & recycleerbaar

Kostenbesparing met duurzame wikkelfolie

Steeds meer bedrijven kiezen voor onze duurzame wikkelfolie voor hun pallet verpakking. Deze zijn niet enkel duurzaam maar ook enorm sterk. De Wrappah palletwikkelaars beschikken over de nieuwste technologie en zorgen voor een motorisch aangedreven voorrek van 300%. Hierdoor kan 1 meter folie uitrekken tot wel 4 meter!

Dankzij deze technologie verbruik je enkel de folie die nodig is. Bovendien hoef je niet te investeren in een machine die in jouw organisatie soms niet aan het draaien is, je betaalt enkel een vaste prijs per gewikkeld pallet.

Voordelen van de Wrappah palletwikkelaar

Duurzame wikkelfolie

Installatieservice

Automatische aanvulling

Onderhoudsservice

Real time kostenanalyse

Nieuwste technologie

Flexibel inzetbaar

Vaste prijs per pallet

Palletwikkelaar Wikkelfolie foliewikkelaar

Ladingzekerheid met duurzame wikkelfolie

Naast een efficiënte machine zorgt ook het gebruik van hoogwaardige wikkelfolie voor ladingzekerheid tijdens transport. Onjuist vastgezette ladingen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties op de weg en kunnen bovendien schade veroorzaken aan zowel de lading als het voertuig. Door het gebruik van de juiste ladingzekering, zoals duurzame wikkelfolie, wordt het risico op schade en ongelukken verkleind. Zo draag je niet alleen bij aan veilig transport, maar ook aan duurzaamheid en kostenbesparing.

Welke wikkelfolie voor jouw palletverpakking?

Om de juiste folie te kiezen voor jouw lading zijn verschillende technische eigenschappen van belang. We analyseren grondig de lading, gewicht, omgevingstemperatuur en gewenste snelheid om jou de beste wikkelfolie aan te bevelen.

Bij een te hoge spanning kan de folie scheuren waardoor de producten kunnen beschadigen. Wij voorkomen dit door professioneel advies van onze experten.

De keuze van de juiste rekwikkelfolie resulteert in een optimale pallet verpakking: met een minimum aan verbruiks-materiaal en een maximum aan stabiliteit. Hierbij zijn zowel de kwaliteit van de folie als de dikte ervan van uiterst belang. Onze specialisten
helpen jou bij het kiezen van de meest geschikte folie van jouw product.

Palletwikkelaar Wikkelfolie foliewikkelaar

Duurzaam verpakken met Nano Eco wikkelfolie

Nano Eco wikkelfolie is een innovatieve en milieuvriendelijke optie voor het verpakken en beschermen van pallets. De Nano Eco wikkelfolie bevat 30% gerecycleerd plastiek en biedt daarmee een duurzaam alternatief voor traditionele wikkelfolies. Het gebruik van deze folie kan helpen bij het verminderen van de hoeveelheid afval, CO2 en het verminderen van de belasting van het milieu. Bovendien biedt de Nano Eco wikkelfolie diverse voordelen ten opzichte van traditionele folies.

Palletwikkelaar Wikkelfolie foliewikkelaar
 • Milieuvriendelijke wikkelfolie
  Deze wikkelfolie bevat 30 % gerecycleerd materiaal en wordt geproduceerd volgens de principes van de circulaire economie. Het is dan ook volledig recycleerbaar en kan bij het normale plastic afval.
 • Verlaagde CO2-uitstoot
  Door het gebruik van gerecycleerd granulaat uit afvalscheiding, komt bij de productie van Nano Eco wikkelfolie 20 % minder CO2 vrij.
 • Grote voorrek
  Met een voorrekcapaciteit tot wel 300 % doet deze folie niet onder voor andere wikkelfolies. Zo bespaar je aanzienlijk op verpakkingsmateriaal.
 • Sterke holding force
  Je goederen worden stevig bij elkaar gehouden dankzij de sterke holding force van de Nano Eco wikkelfolie. Dé garantie op een zorgeloos transport dus!
 • Hoge doorprik- en scheurweerstand
  De folie is bestand tegen een hoge puntbelasting. Ze scheurt zelden op de hoeken van je pallets of wanneer je dozen of goederen uitsteken.
 • Verschillende diktes
  Nano Eco is beschikbaar in 17, 20 en 23 micron.

Deze klanten hebben we reeds ingepakt