Wrappah »  Over ons

Maak kennis met Wrappah, dé voordeligste palletwikkelaar in België

Als dochteronderneming van Certis BeNeLux kunnen wij 40 jaar expertise garanderen in installatie en onderhoud van palletwikkelaars. Dankzij de pay-per-pallet formule van Wrappah kan je voordelig een palletwikkelaar gebruiken voor een vaste prijs per pallet. Alles is inbegrepen: van verpakkingsmachine tot installatie, service, onderhoud en zelfs de wikkelfolie. Zo hoef je geen palletwikkelaar te kopen of te huren, je betaalt enkel voor het werkelijke verbruik.

Meer over Certis BeNeLux

Certis BeNeLux biedt totaaloplossingen op vlak van het bevestigen en verpakken van verschillende producten. Wil je als bedrijf investeren in volledige verpakkingsmachines of -materiaal? Neem dan contact op met Certis BeNeLux om een palletwikkelaar te kopen.

Certis Benelux Oostakker

De Wrappah techniekers

Onze Wrappah techniekers installeren en programmeren de Wrappah palletwikkelaar naar jouw behoefte. Ze zorgen bovendien voor regelmatig onderhoud. Maak kennis met onze top techniekers:

Palletwikkelaar Wikkelfolie foliewikkelaar

Wrappah prijs-per-pallet formule

Dankzij de prijs-per-pallet formule betaal je enkel voor het werkelijke verbruik. Hierdoor kan je flexibel inspelen op de behoeften van de productieomgeving. Ontdek zonder dure investering hoeveel palletwikkelaars jouw verpakkingsafdeling nodig heeft. Zo bouw je geleidelijk en – zonder overbodige kosten – jouw automatische wikkelstraat uit.

Voordelen van Wrappah

Kies voor een Wrappah palletwikkelaar en geniet van de vele voordelen van onze prijs-per-pallet formule. Dankzij onze duurzame wikkelfolie zal je besparen op kosten en verklein je tegelijkertijd jouw ecologische voetafdruk. Duurzame wikkelfolie zorgt voor een optimale ladingzekerheid en verbruikt minder folie dan een gewone wikkelfolie. Dankzij regelmatig onderhoud en online rapportages kunnen de Wrappah techniekers proactief wikkelfolie bijvullen en technische storingen voorkomen.

Palletwikkelaar Wikkelfolie

Deze klanten hebben we reeds ingepakt