Referenties Wrappah

Bekijk hier de klanten die reeds vertrouwen hebben in de Wrappah palletwikkelaar en genieten van een prijs-per-gewikkelde-pallet-formule.

Bpost

Bpost

bpostgroup is het belangrijkste postbedrijf in België en een groeiende partner voor pakjes- en omni-commercelogistiek in Europa, Noord-Amerika en Azië. De 36.000 medewerkers in België en wereldwijd verbinden consumenten, bedrijven en overheden door post en pakjes aan huis te leveren en logistieke e-commerce diensten te verlenen.

https://www.bpost.be/nl

GlobalNet

Global Net profileert zich in de markt als: “uw partner in hygiëne, veiligheid, onderhoud“ en verzorgt ook zelf de distributie van hun volledige gamma. Het assortiment van het bedrijf bestaat uit meer dan 11000 producten en jaarlijks gebeuren meer dan 55000 leveringen, voornamelijk in België en Luxemburg.

https://www.globalnet.be/

GlobalNet
Molenbergnatie

Molenbergnatie

Molenbergnatie is wereldwijd marktleider in de supply-chain van koffie, cacao en andere zachte grondstoffen als rijst, zuivel en noten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen, maar Molenbergnatie is ook actief in Barcelona.

https://www.molenbergnatie.com/