Wrappah » Installatie en onderhoud palletwikkelaar

All-in service voor palletwikkelaars: van installatie tot onderhoud

Wrappah biedt een uitgebreide all-in service voor de installatie, programmatie en onderhoud van hun palletwikkelaars. Onze techniekers staan altijd voor jou klaar. Dankzij regelmatige opvolgingen zullen wij steeds proactief handelen, zodanig dat jouw verpakkingslijn niet stil komt te liggen. Geniet van een volledige ontzorging dankzij de palletwikkelaars van Wrappah.

Voordelen van de Wrappah palletwikkelaar

Duurzame wikkelfolie

Installatieservice

Automatische aanvulling

Onderhoudsservice

Real time kostenanalyse

Nieuwste technologie

Flexibel inzetbaar

Vaste prijs per pallet

Palletwikkelaar Wikkelfolie technieker

Installatie palletwikkelaar

De Wrappah techniekers zorgen voor een professionele installatie van de wikkelmachines. Dit omvat het plaatsen van de benodigde hardware en software op de juiste locatie en het configureren van alle benodigde instellingen, op maat van de onderneming. De installatie wordt uitgevoerd door eigen, getrainde techniekers die ervoor zorgen dat alles correct is aangesloten en functioneert.

Programmatie palletwikkelaar

Na de installatie wordt het systeem geprogrammeerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Wrappah biedt op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat het systeem precies doet wat u wilt. Dit omvat het configureren van parameters zoals het aantal omwikkelingen en duurtijd van het wikkelen.

Palletwikkelaar Wikkelfolie
Palletwikkelaar Wikkelfolie foliewikkelaar

Automatisch aanvullingen

De technologie van Wrappah zorgt voor het automatisch aanvullen van de wikkelfolie. Doordat de hoeveelheid rekfolie automatisch geregistreerd wordt krijgen we tijdig een melding wanneer de voorraad aangevuld moet worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over stilgevallen verpakkingslijnen. Wij komen dan ook de voorraad wikkelfolie steeds preventief leveren.

Deze klanten hebben we reeds ingepakt