Wrappah » Palletwikkelaar huren of kopen? Betaal vaste prijs per pallet

Palletwikkelaar huren of kopen?
Betaal vaste prijs per pallet

Door het gebruik van de Wrappah palletwikkelaar betaal je enkel een vaste prijs per gewikkelde pallet. Zo hoef je geen grote investeringen te doen in vaste apparatuur, noch hang je vast aan een maandelijkse huurkost. De wikkelmachine is flexibel inzetbaar naargelang de productiebehoeften. Dit zorgt voor een optimale efficiëntie en productiviteit van uw productielijn.

Voordelen van de Wrappah palletwikkelaar

Duurzame wikkelfolie

Installatieservice

Automatische aanvulling

Onderhoudsservice

Real time kostenanalyse

Nieuwste technologie

Flexibel inzetbaar

Vaste prijs per pallet

Bereken de prijs per gewikkelde pallet

Bereken hier de vaste prijs per gewikkeld pallet. Stretchfolie, installatie, onderhoud en service zijn inbegrepen in de palletprijs.

U hoeft dus niet te huren of te kopen. Als u niets verbruikt, hoeft u ook niets te betalen.

Calculator

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Palletwikkelaar Wikkelfolie foliewikkelaar

Gericht advies bij het gebruik van een palletwikkelaar

Heb je nog vragen in verband met het  soort folie, het type of aantal pallets? Neem contact op met een Wrappah expert voor meer informatie rond het gebruik van een palletwikkelaar. Onze experts geven jou het juiste advies op maat van jouw productie.

Installatie & onderhoud palletwikkelaar

De Wrappah techniekers staan jou bij van installatie, programmatie tot onderhoud. Is de stretchfolie bijna op? Dan wordt automatisch de nodige hoeveelheid wikkelfolie geleverd. Dankzij regelmatige controles zorgen onze techniekers ervoor dat onderdelen proactief vervangen worden en technische storingen tot het verleden behoren.

Palletwikkelaar Wikkelfolie foliewikkelaar
Palletwikkelaar Wikkelfolie foliewikkelaar

Duurzame stretchfolie inbegrepen

Naast onze full-service is ook, indien gewenst, de duurzame wikkelfolie inbegrepen in de prijs per pallet. Wij werken enkel met de sterkste en beste folies aangepast aan jouw lading , hierdoor verloopt elk pallet transport veilig en komen de  producten keer op keer ongeschonden aan op de bestemming.
Dankzij een exacte inschatting van de nodige folie wordt verspilling tegengegaan en lopen er geen vertragingen op door ontbrekende folie in stock. Handig toch?

Deze klanten hebben we reeds ingepakt