Wrappah » FAQ

Waarom geen palletwikkelaar kopen of huren? Ontdek de prijs-per-pallet voordelen

Vind antwoord op al jouw vragen omtrent het kopen, huren, leasen of gratis gebruiken van een palletwikkelaar. Ontdek waarom het als groeiende onderneming vaak interessanter is om een prijs per pallet te betalen, dan een palletwikkelaar te kopen. Dankzij een vaste prijs per pallet weet je exact hoeveel palletwikkelaars en wikkelfolie jouw wikkelstraat nodig heeft. Probeer onze wikkelmachine gratis uit, dan ontdek je het meteen. Indien hieronder iets niet wordt behandeld neem dan contact op met eens van onze adviseurs, zij staan jou graag te woord.

Onze meest gestelde vragen

Waarom een palletwikkelaar gratis gebruiken in plaats van huren of kopen?

Door een Wrappah palletwikkelaar te gebruiken hoef je geen grote investeringskosten te maken voor het kopen of huren van een palletwikkelaar. Je betaalt enkel een vaste prijs per gewikkelde pallet, onderhoud en wikkelfolie inbegrepen.

Wat is de prijs per pallet van een Wrappah palletwikkelaar?

De prijs per pallet is afhankelijk van hoeveel pallets er gewikkeld worden per dag en welke soort lading je wilt wikkelen. Samen met een Wrappah adviseur bekijken we wat van toepassing is voor jouw bedrijf.

Hoe lang duurt de gratis proefperiode van Wrappah?

De gratis proefperiode is van toepassing gedurende de volledige gebruiksperiode, aangezien je steeds een vaste prijs betaald per gewikkelde pallet.

Hoe lang duurt de installatie van een palletwikkelaar?

Onze gekwalificeerde techniekers hebben maximum 2 uur nodig om jouw toestel operationeel te maken, als alle voorgaande voorbereidingen werden uitgevoerd.

Hoe vaak wordt de palletwikkelaar onderhouden?

Het onderhoud van de palletwikkelaar is afhankelijk van het gebruik. Gemiddeld wordt er een onderhoud uitgevoerd iedere 4 maanden door een gekwalificeerde Wrappah technieker.

Hoelang duurt de contractperiode?

Een contractperiode voor een palletwikkelaar van Wrappah te gebruiken duurt minstens 3 maanden. Nadien is de contractperiode opzegbaar per maand.

Wordt de ladingzekerheid gegarandeerd?

Een Wrappah adviseur komt langs om ervoor te zorgen dat alles optimaal ingesteld is en de juiste folie gebruikt wordt voor de afgesproken lading. Zo wordt de ladingzekerheid gegarandeerd dankzij de juiste instellingen van de wikkelaar.

Geen antwoord op jouw vraag?

We helpen je graag verder!