Wrappah » Uncategorized » Empack Mechelen 2023: ontdek de toekomst van verpakking en de innovaties van Wrappah

Empack Mechelen 2023: ontdek de toekomst van verpakking en de innovaties van Wrappah

Op 25 en 26 oktober 2023 verzamelt de verpakkingssector van de Lage Landen zich in volle glorie in de Nekkerhal in Mechelen voor Empack. Dé jaarlijkse beurs van de sector maakt zich op voor een extra speciale editie, want dit jaar blaast ze 20 kaarsjes uit. En we hebben goed nieuws voor wie erbij wil zijn: Wrappah deelt gratis kaarten uit

Empack, de hoogmis van de verpakkingssector

Of je nu nieuwsgierig bent naar de laatste trends en innovaties in de verpakkingssector, op zoek bent naar mogelijkheden om je netwerk uit te breiden, of concreet speurt naar oplossingen voor jouw magazijn, Empack Mechelen heeft het allemaal in petto. Het is een unieke kans om gelijkgestemde professionals te ontmoeten, live demo’s bij te wonen en je te laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen.

Wrappah: Dé ster van de show

Net zoals vorige jaren, mag ook dit jaar Wrappah absoluut niet ontbreken op dit event. Trots tonen we je live de capaciteiten van onze palletwikkelmachine en dashboards. Heb je genoeg van de eeuwige vraag: kopen, leasen of huren? Wrappah heeft het antwoord met hun all-in-one palletwikkelaar concept. Zeg maar dag tegen onnodige investeringen, en begroet kostenbesparingen en duurzaamheid. Wrappah biedt een slimme oplossing om tijdelijke of iets minder tijdelijke productiepieken te tackelen zonder je budget uit het oog te verliezen. Daarenboven pakken de wikkelarmen van Wrappah niet alleen je producten stevig en efficiënt in, ze verkleinen tegelijkertijd ook je kosten en je ecologische voetafdruk.

Bezoek ons op empack Mechelen – stand C02

Kom langs bij onze stand, C02, die zich bevindt vlak bij de ingang van de beurs. Op onze stand kun je niet alleen onze unieke palletwikkelmachine en de bijhorende software live aan het werk zien, maar ook de gepassioneerde mensen ontmoeten die achter deze innovaties staan. Onze accountmanagers en verpakkingsspecialisten staan klaar om je te voorzien van professioneel advies, en dat alles in een gezellige ambiance, vergezeld van heerlijke hapjes en drankjes op onze kosten.

Daarnaast presenteren we je in primeur twee gloednieuwe apparaten voor staalband: de OR-T R19 en OR-T R32. Met deze innovatieve oplossing omsnoer je producten in een vingerknip.

Claim jouw gratis tickets en beleef de toekomst van verpakking vandaag al

Wil je de kans grijpen om de toekomst van efficiënte en duurzame verpakking van dichtbij te ervaren? Dan hebben we goed nieuws voor jou! We hebben gratis tickets te geef voor Empack Mechelen 2023. Bezoek onze stand, maak kennis met Wrappah’s innovaties, en laat je inspireren door de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om jou persoonlijk te verwelkomen en samen een glaasje te drinken en te luisteren naar de uitdagingen en ontwikkelingen binnen jouw bedrijf.

Claim nu je gratis tickets en zorg dat je erbij bent! Tot ziens op Empack Mechelen!

Benieuwd hoe Wrappah jouw wikkelproces minder ingewikkeld maakt?

Vul het contactformulier in en wij helpen je graag verder.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wrappah palletwikkelaar banderoleuse de palettes

Deze klanten hebben we reeds ingepakt