Wikkelfolie

Inbegrepen in de vaste prijs per gewikkelde pallet

De juiste palletwikkelaar kiezen is essentieel, maar wikkelfolie is minstens even belangrijk. De zoektocht naar het geschikt type wikkelfolie hangt af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld de breedte en dikte van je pallet of goederen. Eén ding is zeker. Kies voor Wrappah, want dan is de wikkelfolie sowieso inbegrepen in de vaste prijs per gewikkelde pallet. Onze uitstekende service krijg je er automatisch bij!

Kies de juiste folie als palletverpakking

Niet enkel die zaken maar ook de machine, omgeving, omgevingstemperatuur en gewenste snelheid spelen een rol. Je moet vooral rekening houden met de stevigheid van het product. Kunnen de goederen makkelijk worden beschadigd of vervormd? Een pallet met ontbijtgranen heeft bijvoorbeeld geen hoge spanning nodig, want anders worden de dozen ingedrukt. In dat geval volstaat een dunnere folie met een lagere aanbrengspanning.

Bij de keuze van de juiste rekwikkelfolie, in functie van de lading en de machine, zullen je pallets met een minimum aan verbruiksmateriaal verpakt worden, maar tegelijk met een maximum aan stabiliteit. Hier is de juiste kwaliteit van de folie belangrijker dan de dikte ervan. Laat je hierin begeleiden door onze specialisten. Zo bepalen we samen welke folie het best past bij jou.

Zekerheid tijdens het wikkelen

Wikkelfolie, ook wel rekfolie, stretchfolie, stretchfilm of rekwikkelfolie genoemd, is een zeer rekbare plastic film die gemaakt wordt uit lineair polyethyleen met een lage dichtheid (LLDPE). Rekfolie of machinewikkelfolie is nog steeds het duurzaamste en meest voordelige verpakkingsmateriaal om pallets te verpakken zodat die beantwoorden aan de regels van de ladingzekerheid. Zo vermijd je onnodige kosten door transportschade.

Wikkelfolie

Wil je ook efficiënt verpakken met onze wikkelfolie?

Vraag dan gratis een proefperiode aan. Geen addertjes onder het gras, we zijn zo overtuigd van Wrappah dat we gratis een palletwikkelaar komen leveren, als test.

Of contacteer ons voor meer info. Wat zijn jouw wensen?
Daag ons uit, wij zijn er klaar voor.

Ik wens een vrijblijvende demo te ontvangen - gelieve mij te contacteren.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Onderhoud is altijd inbegrepen